Juridisch

De inning van uw openstaande facturen

Slechte betalers of zelfs klanten die totaal niet betalen worden meer en meer een echt probleem voor vele handelaars en bedrijven. Betalingen van openstaande facturen worden alsmaar langer uitgesteld, waardoor u zelf ook steeds meer problemen krijgt om uw eigen leveranciers tijdig te betalen. Uiteindelijk komt u in een vicieuze cirkel terecht die we hoogdringend moeten doorbreken.

lire plus »

Welke macht heeft een incassobureau?

Bedrijven die incassodiensten aanbieden, zijn geen ondernemingen van magiërs. Als het mogelijk was om wanbetalers met een vingerknip op andere gedachten te brengen, dan zou het probleem van onbetaalde facturen al lang uit de wereld geholpen zijn. Verwacht dus niet het onmogelijke van een incassobureau, maar onderschat hen ook zeker niet: deze mensen hebben er hun vak van gemaakt om uw facturen op tijd betaald te krijgen en beschikken over een uitgebreide kennis van zaken en vaak ook over een jarenlange ervaring. Ontdek hier hoe een incassobureau, al dan niet justitieel, mét resultaat verder kan gaan als u al het gevoel heeft alle hulpmiddelen opgebruikt te hebben!

lire plus »

Onbetaalde facturen innen: hoe doet u dat?

Onbetaalde facturen. Dit fenomeen neemt epidemische vormen aan in deze tijden van crisis. U kunt dan aanmaningen sturen, bellen, mailen, een minnelijke schikking proberen te treffen, … Maar wat als niks helpt, en de debiteur hardnekkig weigert te betalen? Hoe moet u dan die onbetaalde facturen innen? Hier vindt u drie manieren om alsnog uw geld te krijgen en van uw kopzorgen verlost te raken.

lire plus »

Maak kennis met de incassoadvocaat

Achterstallige facturen en wanbetalers zijn een ware pest voor bedrijven. Een goede manier om uw geld alsnog te zien, is een incassoadvocaat inhuren. Deze advocaten hebben heel wat ervaring én de juiste juridische knowhow voor het invorderen van openstaande facturen. Ze zetten uw debiteuren daadkrachtig aan tot betalen.

lire plus »

Waarom en wanneer een incassobureau inschakelen?

Openstaande facturen en wanbetalers. Ze zijn een nachtmerrie voor elke onderneming, vooral in tijden van crisis. U moet immers zelf uw werknemers, leveranciers, bijdragen, … betalen. Maar wat als aanmaningen, telefoons en e-mails onbeantwoord blijven, geen minnelijke schikking kan worden getroffen en de achterstallige facturen zich opstapelen? Dan kunt u een incassobureau inschakelen.

lire plus »
Wij kunnen u helpen een dienstverlenern, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een incassobureau ?