Incassobureau’s in Antwerpen en omstreken

U heeft besloten dat het aantal openstaande facturen aan uw bedrijf zodanig de spuigaten uitloopt dat het uzelf schade toebrengt en u wilt een externe instantie aanspreken om hier paal en perk aan te stellen. Een slim idee: incassobureau’s hebben hier heel wat ervaring mee en garanderen dan ook een sterk verhoogde kans op succes na hun aanmaningspogingen. Maar met wie zult u nu in zee gaan? Hier vindt u alvast heel wat praktische informatie om u te begeleiden bij uw zoektocht.

Denk goed na over welk incassobureau u kiest

Met de samenwerking met een inningskantoor wil u juist de spanningen voor uw bedrijf herleiden tot een minimum en geen nieuwe bron van conflicten in huis halen. Als de aanpak van uw incassobureau echter niet strookt met degene die u voor ogen had en hier werden op voorhand geen duidelijke afspraken over gemaakt, dan riskeert u om van de regen in de drop te belanden. Verzekert u er zich voor de start van een eventuele samenwerking dus van dat het incassobureau in kwestie op dezelfde lijn staat als u wat betreft aanmaningen tot betaling.

Welke factoren moet u in acht nemen?

Het is belangrijk om enkele vragen in het achterhoofd te houden bij de zoektocht naar een geschikt incassobureau. Antwerpen alleen al telt verschillende grote spelers op dit gebied: als u met de juiste vragen bij de hand te werk gaat, zult u veel sneller uw geschikte bureau vinden. Denk er vooral aan dat dit kantoor in naam van uw bedrijf optreedt en dus dezelfde mentaliteit moet onderstrepen!

  • Bent u gespecialiseerd in particulieren of in bedrijven?
  • Op welke manier zal u mijn klanten benaderen?
  • In welke mate word ik zelf op de hoogte gehouden van het verloop van het aanmaningsproces?
  • Werkt u met een incasso-advocaat of niet?
  • Werkt u volgens het “No cure, no pay”-principe?

Enkele grote incassobureau’s in Antwerpen

Hieronder vindt u eeen korte voorstelling van een viertal inningskantoren in regio Antwerpen. Spreekt hun profiel u aan? Vraag dan kosteloos en volledig vrijblijvend een offerte aan! Op basis hiervan kunt u de eerste oriënterende  kennismakingsgesprekken met het bureau in kwestie aanvatten.

  • eXago: systematische en individuele opvolging van elke debiteur met een onmiddellijke daling van de DaysOutstanding op korte termijn tot gevolg
  • A.A.D.B. (Algemeen Antwerps Debiteurenbeheer): biedt gespecailiseerde mogelijkheden op maat van uw onderneming om de debiteurenachterstand weg te werken. Zij innen al vanaf bedragen van € 50
  • VP Consulting: een oplossing op maat voor elke niet nagekomen fianciële schuld, waarbij elk dossier apart wordt bekeken en op basis daarvan de juiste strategie wordt ingezet.
  • C & J Credit Services: biedt ondersteuning op maat en kan u ook een service bieden voor het volledige debiteurenbeheer inclusief facturatie. Hun motto: respect voor de debiteur én voor het image van de klant

 

Wij kunnen u helpen een dienstverlener, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een dienstverlner ?