Hoe kiezen ?

Aanvragen voor offertes van incassobureaus

  • Weet u wat een goede aanmaningsbrief is?
  • Hebt u ervaring met bemiddeling?
  • Hebt u ervaring met rechtszaken?

Het incasso bureau heeft dit allemaal, want het is hun kernactiviteit. Die zaken die u blijft uitstellen omwille van gebrek aan kennis, pakken zij onmiddellijk aan. Hieronder zijn er voorbeelden van aanvragen van offertes van incassobureaus die een gunstig antwoord gekregen hebben.

lire plus »

Offerte-aanvragen voor incasso

Facturen opvolgen is zeer belangrijk maar hoort niet echt tot de kernactiviteit van uw bedrijf. Potentiële klanten of markten zoeken en bestaande klanten optimaal bedienen, dit zijn de zaken waarin u de expertise bezit en die uw bedrijf laten groeien.
Alle randactiviteiten die belangrijk zijn, maar die derden efficiënter en met meer kennis van zaken kunnen uitvoeren, kunt u als bedrijf uitbesteden, met winst tot gevolg.
Hier is een selectie van aanvragen van offertes incasso die een snel en succesvol antwoord gekregen hebben.

lire plus »

Deurwaarder incasso: offerte-aanvragen

Hebt u onbetaalde facturen? Bent u op zoek naar een deuwaarder? Companeo vindt voor u de beste deurwaarders en incassobureaus: u ontvangt meerdere GRATIS offertes van incasso bedrijven binnen 48 uur! Bovendien hier is een lijst van offerte-aanvragen die een gunstig antwoord gekregen hebben.

lire plus »

Factoring: offerte-aanvragen

Licht potentiële klanten door:
Via de Nationale Bank kunt u, mits een kleine vergoeding, balansen en resultatenrekeningen opvragen. Daarnaast zijn er bedrijven, zoals Coface, waar u informatie over (potentiële) klanten kunt inwinnen. Als laatste kunt u informatie verzamelen via uw netwerk, of bij leveranciers van uw toekomstige klant. Soms leidt dit verrassende inzichten.
Op zoek naar factoring bedrijven? Hieronder vindt u een selectie van offerte-aanvragen die een snel en succesvol antwoord kregen:

lire plus »

Incasso: offerte-aanvragen

Openstaande facturen? Soms is het beter om afscheid te nemen van de recidivisten onder uw klanten. Uiteraard moet u geval per geval bekijken, maar als de inspanningen de opbrengsten ver overstijgen, is het misschien tijd om afscheid te nemen van elkaar, zeker als u daarmee tijd kunt vrijmaken voor beter renderende klanten. Een incassobureau zorgt voor het recupereren van uw onbetaalde facturen, maar helpt u eveneens uw klanten te bewaren.

lire plus »

Incassobureau: offerte-aanvragen

Het innen van onbetaalde facturen kan veel tijd in beslag nemen. Tijd die u beter kunt investeren in het groeien van uw activiteiten (prospectie, klantenorders opvolgen…). Companeo vindt voor u de beste incassobureaus, u ontvangt meerdere offertes binnen 48uur: het is snel gemakkelijk en GRATIS! Hieronder vindt u een lijst van offerte-aanvragen voor incasso die een gunstig antwoord kregen.

lire plus »
Wij kunnen u helpen een dienstverlenern, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een incassobureau ?